tirsdag 28. august 2007

Avreise
Det er rart hvordan kroppen virkelig innstiller seg på å reise.. Nå har jeg endelig krabbet under dyna hjemme for siste gang på en stund. Sekken er langt fra ferdigpakket, men jeg har da noen timer i morgen før jeg reiser.
Ute er det fullmåne, og gradestokken stopper på 6 grader, og blir et lysende bevis på at sommeren 2007 er iferd med å bli et minne. Høsten har meldt sin ankomst, ironisk nok i det jeg reiser. Kanskje vet den hvor godt jeg liker den?? Avreise gjør meg alltid filosoferende og litt småmelankolsk. Kanskje er det på grunn av forventningen til opplevelsene som ligger foran meg?

Innen jeg ankommer landsbyen Tambaga i vest Mali en eller annen gang på søndag vil allerede sekken med opplevelser ha begynt å fylles: første stopp hos Ellen Marie på Grønland i morgen, så til London og min kusine og hennes mann i et par dager, før jeg treffer Mari på Heathrow på lørdag. Så tar Royal Marocco Airlines oss til Casablanca, før vi atter igjen letter med destinasjon Bamako. Om alt er i rute lander vi kl 02.30 natt til søndag. Så gjelder det å finne en taxisjåfør som kjenner sånn ca til hvor Normisjons gjestehus ligger, dra frem den fransken vi har øvd på, prøve å gjenkjenne Bamako by night, og håpe på det beste. Litt søvn skal nok smake da, før søndagen opprinner, og vi vender nesa vestover i bil på humpete støvete afrikanske landeveier. Ahhh..... gleder meg!

Det er på høy tid å åpne en ny østers....

3 kommentarer:

Anonym sa...

GOD TUR!!! =) Va så koseli å snakka med deg her om dagen! Ikkje aå altfor lenge før me snakkes live i sør amerika heller ;)

Satse på at du oppdatere bloggen din litt mens du e der nere! Vil du følga med på ferden vår kan du sjekka ut www.beritogirene.blogspot.com =)

Anonym sa...

GOD TUR INGVILL!!! Håpar det blir kanonbra! Skal prøve å huske deg i bønnane innimellom :) igjen:_ GOD TUR! Inga

Anonym sa...

Vil bare si at Bamako by night er IKKE å anbefale! Kom dere inn i Normisjons trygge bolig før dere prøver på andre sprell! Dette er ei jente som snakker av erfaring! GOD tur, min kjære Binta Fofana! Jeg får tårer i øyekroken av å tenke på at du skal tilbake...