torsdag 31. juli 2008

Leaving this old town....

Bergen, hvilket jeg nå virkelig betrakter som hjemby ( tenk, nå har det gått så langt at jeg forsvarer byen da bergenserne på jobb begynner å rakke ned på den.... på tide å ta en tur østover...) skal forlates for et par ukers tid.
Årets sommerjobb er over, og jeg må si, det har vært veldig bra, men det er flott med ferie. Jeg er så heldig å få jobbe på en avdeling med masse fantastiske mennesker, og et utrolig bra arbeidsmiljø. Det gjør det lettere å tilbringe svette ettermiddager inne, når gradestokken viser over 30 grader i sola!!!!

Imorgen går turen først om Stavanger for å treffe venner, og så videre til Kristiansand for bryllup til to veldig gode venner.
Så venter atter skogene i Telemark på meg, og jeg kjenner jeg fryyyyder meg! Før hele sommeren avsluttes med noen dager i fjellheimen sammen med ei god venninne.

Og så, vips, så er jeg tilbake, tilbake til hverdagen, som jeg er så glad i, i denne byen jeg har blitt så glad i, mest fordi det er så mange mennesker her jeg er så glad i :)

Tjolahopp, ha en strålende innspurt på sommeren dere, husk å nyte de små øyeblikkene, det er de som utgjør livet!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for koseli besøk :)

- irene