mandag 8. desember 2008

Just for fun

I disse dager kjenner jeg apatien har tatt skikkelig tak i meg; det er 9 dager til eksamen, og så utrolig mye jeg ikke kan enda, så mange lumske detaljspørsmål om ting som er heeelt hinsides hva en normal allmenpraktiker bør kunne, har enda ikke inntatt hjernebarken min. Men stress?? Nei, den evnen har visst forlatt meg, om det er bra eller ikke vites ikke, det får jeg vel et svar på når torsdgen rinner og sannhetens time er her.

Men for å bare gjøre ting enda bedre finner jeg på en masse ting som er mye morsommere enn å sitte på skolen å lese. Så, i morgen er jeg den stolte havldel av den nystartede duoen CATCHY INFECTIONS, som skal opptre på HULEN. (og for dere som ikke er innfødte i Bergen kan jeg fortelle at hulen er en grotte under Nygårdshøyden, hvor det har vært arrangert fester i 40 år. Lokalet ser akkurat ut som navnet tilsier, men stemning, det blir det :) For å toppe det hele kalles arrangementet BLOT, og er medisinernes egen unnskyldning for å stikke fra lesesalen og har en festlig kveld ute. I alle fall, duoen med det klingende navnet ( som selvfølgelig bærer preg av at vi har eksamen i bakterier og virus neste uke...) er meg og en kamerat i klassen, og vi byr på et sprikende repertoar med innslag fra både Beatles, Coldplay, White stripes og Lenny Kravitz.
Jeg gleder meg som en unge, og tror det blir kjempegøy. Litt går det nok utover lesingen de neste dagene, men men, man skal da leve litt også :)

Ha en fortsatt strålende advent, og ikke glem hvorfor vi feirer jul; det heter ikke BLOT lengre, det er ikke noen midtvintersfest for overflodsfeiring, men til minne, og i takknemlighet til Han som forlot all overflod og ble født inn i fattigdom- for vår skyld!

2 kommentarer:

SiLjE sa...

Kjære kjære Ingvil!
Så utrolig koselig å høre fra deg igjen! Jeg er stadig inne og titter på bloggen din, men ja; det er altfor lenge siden vi har sett hverandre! Jeg håper også at vi plutselig sees! Det er ikke alltid like lett å finne tid til Norge besøk, men det hadde vært kjekt med en reunion en gang ..!!

Ønsker deg en riktig god og velsignet julehøytid!!

Stor klem fra Silje :D

Anonym sa...

Knallbra igår, Ingvill! Eg kjøpe platå ;)

- Irene