søndag 8. februar 2009

"Mi yndlingsstelling her i livet"

Sitatet er hentet fra Berit, som lent over skistavene midt i fjellheimen proklamerte med hele seg hvor herlig ho syntes det var å være ute på ski.
Og vi fem som satt i snøfonna med kakao, appelsin ,kjeks og sjokolade, kunne si oss vel enige.

Så, her følger min oppskrift på en perfekt søndag i februar:

Ta noen gode venner
En liter godt vær, helst skyfri himmel, men noen tåkedotter i horisonten går også fint.
Ta fem solide spiseskjeer med påskeføre, bland godt med en dæsj nypreparerte løyper.
Krydre godt med velmente spydigheter, kronisk uheldige komplimenter og en god porsjon selvironi ( etter eget ønske ;)
La det hele godgjøre seg i fem seks timer, slik at alle ingrediensene får god tid til å utfylle hverandre.
Smak det hele til med noen gode kommentarer og store smil, og jeg kan garantere at resultatet blir gode minner, lett røde kinn, og masse av energi til nye hektiske uker.
Bon apetit!

Kort sagt, en koooonge tur (for å bruke et mye brukt uttrykk..) med konge folk (for å bruke uttrykket en gang til slik at vi er sikker på at det huskes)

Takk for turen dere! Må gjentas!
PS! lesemodus falt proporsjonalt med antall bilder som ble lagt ut på "fjesen"..... ;)"Ja du ser den toppen der du også ja, mon tro om det var en kvinne eller mann som laget de nydelige telemarkssvingene.."To glade østlendinger i vestlandsnaturen.


Bildet taler vel igrunnen for seg selv...


Gutta boys koser seg i solveggen, mens ho Berit sprang rundt på sine "løpepinner", og jeg demonstrerte ordet "base""I det fjerne jeg skuer et underfullt syn.."Stig, David, Kjell Erik og Lars André koser seg ute i fjellheimen. Hanene i kurven, og siden Berit sprang over alle topper ble det jeg som ble "kaklehøna" :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Herlighet, tenk at æ har glømt denne bloggen! Fra i dag e æ leser og gleda mæ tell noen fine stunda foran macen:) Ha ei fin helg, kjære du! Håpa den blir like fin som den forrige selv om ingrediensan ikkje blir de samme...