søndag 22. mars 2009

Hverdagstanker!

Det er søndag formiddag. Ute regner det katter og kaniner, og det som større er. Inne er det varmt og godt. Det er søndagsfred og lave skuldre. Det er Billie Holidays lune stemme i cdspilleren. Det er en stor kopp kakao og lodne tøffler. Det er tid til telefonsamtaler med venner og familie. Det er anledning til å tenke, lese, kjenne gleden spre seg fra ett eller annet sted i hjerterota og ut i alle kroppens deler.
Det er tid for takknemlighet. For det gode liv. For overskudd, for venner, for familie, for utfordringer, for helse.

Igår var det lørdag.Fint vær, og tid for vårens første lange sykkeltur; Ulriken rundt. Det var tid for synging, tralling og tankefullhet på sykkelsetet. Alene ute. Kun meg, Gud, og en noe skranglete sykkel. Det var gleden over å være frisk, gleden over muligheten til å kjenne at kroppen fungerer. Det var gleden over å oppdage, og erkjenne at det å bli forbisyklet ikke lenger innebar en lang rekke unnskyldninger fra min side, har jeg vokst kanskje ? :)

Fredag var det fest, samvær med verdifulle, spennende, gode mennesker. Og igjen takknemlighet. Takknemlighet for gode vennskap. For "menneske sliper menneske" og for den milde tidlige vårnatten jeg fikk nyte på vei hjem når A mennesket måtte gi tapt for Ole Lukkøyes lokking.

Idag er en ny dag i mitt liv, enda en dag fylt av små og store undre som bare venter på å bli oppdaget. Det er en ny dag med himmel over livet.
God søndag dere!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ingvill, igjen vil jeg si at du skriver godt. Det er spenndene å tre inn i dine tankerekker. Ditt forrige innlegg var særdeles interessant og spennende. Temaet skal vi ta for oss neste gang vi møtes. I tillegg til en hel del andre tema! Og det håper jeg så inderlig ikke blir lenge til. Nyt hverdagen! Hilser deg med lette Måndagsbarnrytmer!

EM