lørdag 16. mai 2009

Barcelona pics


Et av Gaudi´s mesterverk, med Sagrada Famillia i bakgrunnen, et annet av hans mesterverk


I det fjerne jeg skuer! Glade medisinerstudenter på Montjuic borgen


"I belive I can fly..." fra gatebildet i Barcelona


La Sagrada Famillia, byggingen startet i 1883, og den er enda laaangt ifra ferdig, et byggeprosjekt som aldri blir ferdig, hmm, lurer på hvor jeg har hørt om det før???


Fra en av de mange vakre gatene i byen. Vel verdt et besøk!


Siden min tilstand etter påske har vært preget av både det ene og det andre har det blitt lite oppdateringer på den siste utenlandsturen jeg var så heldig å være på rett etter påske.
Og reisefølget var nøye utvalgt :) Vi 6 som reiste har alle reist sammen før, noen til London for snart 3 år siden, andre i Sør Amerika for to år siden.
Jeg og Irene hadde det som plommene i egget (???) først alene travende rundt i Barcelona mellom veskenappere, gatekunstnere og severdigheter, og latternivået og hønemorfaktoren ( til tider svært så utaggerende fra undertegnede : "pass på trafikken nå da stig", "Nei, Sigve Martin, SETT DEG NED IGJEN!!!" - til stor begeistring fra de andre....) steg mange hakk da fire staute karer inntok byen sammen med oss. Da det også viste seg at Barcelona er en særs farlig by for single menn, følte den kvinnelige delen av reisefølge seg særs betydningsfulle - dette var noe annet enn i Egypt, hvor det var gutta som måtte passe på oss!
Det var gode dager, med mye smil og latter, og en del glimt av en by som har enormt mye for enhver smak. Må definitivt gjentas!
Og til reisefølget mitt; takk for gode dager, og Irene "Je tek dom alle sju!" ;)

1 kommentar:

Irene sa...

Åh, gode minner kjære :) Jepp, je tek dom alle sju!

Gla i deg :)