fredag 25. mai 2007

Kvinnefotball
Hvem sa at kvinnefotball var kjedelig?? Ikke vi i alle fall!!
Nå skal det sies at det var herrefotball i aller høyeste grad vi så på, men det var kvinner som var samlet, og det var vi som tippet, både på mål, utvisninger, gule kort, og selvfølgelig sluttresultat.
Jeg kan ikke beskyldes for å være noen stor fotball fan, men litt interessert har jeg nå blitt, så da Champions League finalen gikk på onsdag var vi samlet hos Mari for en skikkelig jente fotballkveld. Vi avholdt tippekonkurranse, og stemningen var stor da det ene målet etter det andre ( les to :) trillet inn for Milan. Irene var motvekt og holdt med Liverpool, så da de rødes nederlag var et faktum, var Irenes desperasjon komplett ( til ære for fotografen i alle fall)
Det var en koselig kveld, og jeg og Ingrid kunne stolt meddele at vi tippet rett sluttresultat. ( det skal dog sies at Ingrid vant hele tippekampen, med middag på Haukeland, etter å ha håvet inn poeng både for antall gule kort, og utvisninger)
Jeg kommer nok aldri til å bli fotball fanatiker. Men jeg skjønner at folk virkelig følger sitt lag i tykt og tynt, og at det gir samhørighet.
Og en ting er sikkert:
YOU'LL NEVER WALK ALONE, det gjelder nå i hverfall om du liker fotball :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for ein bra fotballkveld jenter! Uhell i spill, hell i kjærlighet - godt me ikkje vant tippekonkurransen Ingvill =)

Anonym sa...

(Og bra Ingrid e godt gift)

Anonym sa...

Forza Italia!

sindre sa...

liverpool var best. punktum.