søndag 13. juli 2008

OASE - Aldri Alene


Så har jeg vendt tilbake til byen min, og er godt fornøyd med det. Som et resultat av mye sang siste uken, og jeg som selvfølgelig ikke lar en hes stemme stoppe skravla mi, så sitter jeg her nå som en annen Siw Stubbsveen med en stemme så dyp og sensuell at det nesten blir flaut. Men men, det går nok over, så om noen trenger en radiovert må de rope ut snarest ;)

Min første gang på OASE ble en fantastisk opplevelse, aller mest takk til Han som leder, og som vet alt. Men også takket være verdens beste gjeng; lovsangsteamet på BarneOASE 08. Da siste medlemmet var innlemmet forrige søndag, var det duket for en uke med myyyye humor, masse fantastisk musikk, en energi, spilleglede, og Kristusglede, jeg ikke har sett maken til. Og til både vår egen, barnas, og foreldrenes glede, fikk vi lov til å lede lovsangen fra onsdag til lørdag, da 200 barn var samlet for å bli bedre kjent med Jesus.
For meg, som aldri har jobbet med barn, ble det utrolig positivt overveldende. Den gleden, den ærligheten, og ektheten de viser, helt naturlig, ble virkelig en vekker for meg, for hvordan jeg lever mitt liv med Gud. Også enkelheten i sangene fikk meg til å tenke på hvor viktig det er å gå back to basic; Gud har skapt oss, han elsker oss, han ønsker nærvær med oss, og uansett hvordan vi har det, så er vi ALDRI ALENE

Lange dager med masse inntrykk, og i tillegg ikke fullt så mye nattesøvn som kroppen helst krever, gjorde sitt til at det var en sliten gjeng som pakket i bilen og kjørte fra Skien til Bergen igår. Men etter 8 timer med prat, latter,søvn og walkie talkie kontakt mellom bilene, var det med et smil om munnen ( les latterkramper for noen overtrøtte sjeler) vi konstanterte at vi i løpet av uken hadde utviklet nærere relasjoner både til hverandre, og til Gud.

Så til dere alle, dere vet hvem dere er; Tusen takk for et unikt samarbeid, takk at dere var villige til å ofre tid, krefter, latter, humør og alt dere har bidratt med!

Med hilsen fra en salig sliten, noe hes Brummende Humle!

(og til resten av dere som leser denne bloggen; det kommer nok til å komme noen innlegg de neste dagene, når jeg får begynt å sortere tankene mine... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eg savne deg!

- irene

Anonym sa...

Håper du ser nøye på bilde svein inge, for ingvill har nesten grepe på deg...