søndag 6. september 2009

En perfekt søndag

Noen dager kryper man til sengs med lykkefølelsen godt plassert under huden. Idag er en slik dag. jeg kjenner kroppen er go`sliten etter 6 timer ute i fri natur med gode venner og en ubeskrivelig frihetsfølelse. Det er få ting som gjør meg så hoppende glad som å stå ute i friluft og kjenne at jeg lever, kjenne at hver celle i kroppen skriker av fryd over alt jeg får oppleve og kjenne. Og når naturen rundt deg i tillegg har begynt å legge sommerskruden av seg til fordel for høstens fargeprakt, og du er omgitt av utrolig gode mennesker som du både kan le sammen med og fordype deg i en god samtale med, vel, da kan jeg ikke annet enn å smile - mye!!!!


To drevne turvenninner nyter dagen!


Og for det årvåkne øyet byr skogbunnen på små og store mirakler og vakre kunstverk. Fargen på denne soppen var nok mer innbydende enn den var avskrekkende, men heldigvis har vi noe som heter forstand... :)


Utrolig vakre Isdalen. Dette er faktisk mitt nabolag! Og jeg bor i norges nest største by!


Hva var vel livet uten gode venner?? Eller kaffi???? Dette er toppen av lykke, og mens jeg satt i lyngen med gode venner og kikket på skitne sko og så tåka sige forbi kjente jeg at det er fantastisk å være til!


Og vel fremme på Ulriken tittet solen frem, og med den min kjære samboer, i noe mer treningsklær enn oss andre fjellfolk :)

Tusen takk for turen folkens! To be continued!

3 kommentarer:

hm sa...

Her har jeg vel aldri vært før... Gøy å ta en titt på det du skriver! -Og godt å se at du nyter høsten. :)
Håper den fortsetter slik søndagen var. Klemmer fra Torunn

Irene sa...

Takk for turen! Dåkk e herlige :)

irene sa...

Ps - utrolig stilig det soppbildet!!!