torsdag 4. februar 2010

"Hjemme-hos" reportasje

Siden både min kjære svigerinne og min kjære søster nylig har lagt ut flotte og inspirerende bilder over hvordan de har det hjemme hos seg, fant jeg ut at det var på tide å ønske dere alle velkommen inn i hjemmet som jeg deler med Berit :)
Og i samme slengen øve meg på å være ærlig og ikke pynte på et image av å alltid ha kontroll osv bla bla bla....
Velkommen inn i vårt eksamenspregede hjem :)Jepp, dette er mitt soverom! Joda, det hender jeg finner senga mi...Og det tildekkede vinduet er grunnen til at jeg sover med skjerf!!! Brrr..... la deg aldri lure av at et vindu ser heeeelt nytt ut, det kan være gaaanske så luftig allikevel.


Vinduet på Berits rom frøys fast, så islaget (på innsiden!!!) førte henne i eksil på stua, hvor ho nå bor på madrass og med min gamle lampe som varmeovn.... (neida, den aller siste der var en spøk... :)


Og kjøkkenet.... (Åshild, legg merke til at vi har ROSA kjøkkenbenk!!!) vel, det lever sitt eget liv... "Vi utsetter oppvasken til i morgen Berit..." ... "eller neste uke..."


Leilighetens eneste varme rom - dagligstua vår (jepps, vi har to!!!) her tørkes klærne, og her tilbringer vi de få timene vi faktisk er hjemme om dagen... hææææælig!!!!


Barnehagebarna på vei ut for å få seg litt etterlengtet luft!!!

Berits betraktning omkring søndagsfrokosten her en dag ble en fin påminnelse om gleden over de enkle ting:
"Jeg slo ut håret idag - hadde syltetøy på havregryna!!"

Åhh..... studentlivet er heeeeerlig!!! I alle fall en uke før eksamen, når apatien og latterligheten tar fullstendig overhånd :)

For de av dere som nå dømmer oss som noen vanvittige rotekopper - vel, til vanlig pleier det å være sånn noenlunde ryddig og rent her, og vi er selv svæært så fornøyd med hjemmet vårt, men akkurat nå er det andre ting som tar all tid og kapasitet.

Hjertelig velkommen på besøk en dag for å se hvordan vi eeegentlig har det ( men helst vent til etter eksamen ;)

8 kommentarer:

Irene sa...

HAHA :) Beste hjemme-hos-reportasjen eg har sett. Digge dåkk!

Sees imårå :)

Åshild:D sa...

Åh.. Det var kjempe lurt, og kjempe gøy! Dette var en knall "hjemme-hos" reportasje ingvill:)Morro å se hvordan du har det, siden vi så ofte besøker hverandre;) God helg:D

Åshild:D sa...

Har du funnet Bavac lua di nå a??;);)

Triggerhappy sa...

Åshild; neeeii... fikk ny av pappa, siden han hadde bruk for ei slik lue allikevel, så skulle han ta mi gamle om han fant den.... men tror ikke han har gjort det enda.... ;) jepps, jeg synes du og espen får ta dere en bergenstur i løpet av våren altså!!! Du har vel ikke vært her siden feriene våre når vi var små!!! og dessuten, jeg har vært på besøk hos dere, selv om det ikke akkurat er ofte.... kremt kremt...

Per Arne sa...

Har dere to - i fellesskap - noen gang opplevd å kjede dere?

I & du... sa...

Hihi.. lika innlegget ditt, Ingvill!! :) Godt å lese at d ikkje e berre me som he is på innsida av vinduet. Bror din fann ut at d va litt for kaldt på soverommet når i måtte skrape tjukk is av vinduet - på innsida! :) Lykke til me eksamen! klem

Triggerhappy sa...

Per Arne : ehh... hmm...nei. Hihi
Aud Johanne: ei ei, det er godt våren kommer snart da, i mellomtida får dere ta det is-i:)

Moderen sa...

Ja, da får vel moderen hive seg på banen også. Med egen studenttilværelse friskt i minne (for noen tiår siden !)synes jeg dette ser ut som en helt naturlig "lese-til-eksamen" leilighet. Og kose dere gjør dere sikkert likevel !
Regner med en ny "hjemm-hos-reportasje" etter eksamen !
Lykke til med alt ! Klem fra mamma