onsdag 14. november 2007

Trobbel paa mjoleruta

.. og alle som leste overskriften skjonner at jeg ikke lenger befinner meg i land med norsk tastatur...
Neida, jeg er i Lima, sitter paa flyplasshotellet, og slaar ihjel tid foer siste etappe paa denne mjolkeruta skal gjoeres ikveld.
Jeg har nettopp blitt 1300 kroner fattigere, grunnet at flybilletten fra Lima til La Paz paa mystisk vis forsvant en eller annen gang mellom New York og Lima... hvordan, har ingen aning, men det var ingen kjaere mor, og hjalp ikke at de saa at billetten var reservert. Heller ikke var det mulig aa faa reiseselskapet til aa faxe en bekreftelse paa at joda, billetten er betalt den. Men men, ikke mye aa gjoere med det, kan jo ikke akkurat sitte i Lima aa sutre heller da..Naa fikk jeg nettopp beskjed fra mamma at billetten ligger igjen i kopimaskinen hjemme... saa da er det ingen andre aa skylde paa enn meg. kremt!!

Men for aa ta dere med paa melkeruta, saa reiste jeg altsaa fra Oslo kl 04.30 mandags morgen, etter en good helg i byen med gode venner, bursdagsfeiring, og mye sovn. Takk til dere alle som bidro til at 25 aars dagen min ble uforglemmelig!!!
Etter noen timer i paris satte vi kursen over dammen, vel vitende om at immigration i NY kunne skaffe oss problemer siden vi ikke hadde noen bostedsadresse. Yeah right, vi skal jo oppholde oss i landet, rettere sagt flyplassen i 16 timer, men en adresse,det maatte vi ha!
Naa viste det seg at all bekymring var unodig, vi blunket og smilte pent til mannen i immigration, og vi kom glatt igjennom! Saa var det aa finne en krok paa terminalen, og legge seg. Mange som fikk seg en latter da de saa tre jenter i sovepose bak noen telefonautomater, som sov uforstyrret av alt braket rundt.

Anyway, noen timer senere, og vi var paa vei sor over. En liten stopp i El Salvador, som forresten saa ut til aa vaere et nyyydelig land, saa var vi ombord paa samme fly igjen, denne gangen med Lima som destinasjon.
Mari motte sin kjaere Christian der, og de, heldiggrisene, tok flyet til La Paz samme kveld, mens jeg og Julie maatte innse at vi maatte tilbringe et dogn i Peru. Ingen av oss var saerlig lystne paa nok et dogn paa flyplassgolv, saa vi unnet oss en natt paa hotell.
Skjeldent har en dusj, og en hotellseng smakt saa godt!!!!!!!!!

Saa naa er vi uthvilte, og klare for siste etappe til La Paz, hvor vi skal mote mange gode venner.

Og naar det gjelder billetten, tja, da har jeg vel laert at aa sjekke for hundre og ortende gang ikke er saa dumt da....

To be continued....

4 kommentarer:

Auuud sa...

Nyt dagane, og kos deg uendeleg mykje, Ingvill.

Berit og Irene sa...

Naa e d ikkje lenge t me treffes! =) Eg sitte og paa flyplasshotell i Lima og slaar ihel naagen timer..!

Anonym sa...

Uff da, kjære Ingvill!! Jeg kjenner meg igjen i din "lille" fortvilelse. Det er ikke alltid så greit å reise. Men det fikser seg alltid til slutt. HÅper du får oppleve hvor fantastisk spennende land både Peru og Bolivia er. Skulle veldig gjerne vært i LaPaz med deg nå:) Men du får nyte det på mine vegner også. Velkommen tilbake til Bergen etter jul!

klem Rita

Anonym sa...

Sitat Ellen Marie og Dorthe: vi trodde ikke at Ingvill gjorde sånne ting som å glemme igjen flybilletter i kopimaskina hjemme!!!