onsdag 5. desember 2007

Flygende nordmenn og flygende hunder

Ja, da var vaart hoydeopphold over for denne gang. Vi forlot Cusco idag tidlig, og floy ned til lavlandet, naermere bestemt Lima. Det var som aa komme rett inn i vesten igjen, da gatene var julepyntet, og shoppingsentrende bugnet med juletilbud. Litt sprott egentlig... Vi er innkvartert paa det koselige hostellet Flying Dogs ( hva naa enn den skjulte betydningen med det maatte vaere...), og dagen har gaatt med til shopping og frisorbesok. Ikke ofte en faar klipp for 36 kroner!!! Fornoyd med resultatet, om enn det ikke ble den radikale forandringen:)
Vi er for oyeblikket "Stig og de fem konene hans" - folk snur seg aa kikker paa det merkelige folget av Stig paa 2 meter, og oss fem jentene dinglende etter. men i morgen kommer Anders og David ogsaa, saa da er vi fulltallige igjen - rent bortsett fra at Christian har forlatt oss til fordel for Norge og jobb.
Vi blir her i denne kaotiske byen frem til fredag, da venter Costa Rica, og etter aa ha naermest bodd i ullundertoy de siste ukene, ser vi frem til strandliv og varme der oppe.
Hvorvidt jeg faar min debut paa surfebrett gjenstaar aa se. det frister, men gitt den lange skadelista mine kamerater har paa surfebrett vet jeg ikke hvor lurt det er. Vi faar se!

Jess, det var en lite oppdatering fra meg. Kameraet har en velfortjent hvil, men i morgen skal Limas katedraler og museer utforskes, saa da blir det vel frem med avtrekkerfingeren igjen :)

Snakkes!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er ganske rart å tenke på at du vandrer rundt i Limas gater, mens vi sitter her i et snøfylt Norge. Ikke så mye hos oss, men Åshild synes Lillehammer er et "snøhøl". Kos deg med sigthseeing og ikke minst sol og varme i Costa Rica. Kjempeflott med alle bildene fra forrige melding. Vi har det bra alle sammen. Klem fra mamma og pappa