torsdag 7. august 2008

Ole brum og vennene...

"Ja takk, begge deler!" var det en kjent bamse ved navn Ole, som en gang sa. Nå vet jo alle vi som er voksne og fornuftige (..tja...) at sånt er det sjeldent muligheter for i den virkelige verden. Men noen ganger lurer jeg nå allikevel jeg da....Gode oslovenner

Etter å ha møtt gode venner på veien fra Bergen til Kristiansand, tilbragte jeg forrige helg i sørlandsidyllen Høvåg, for å være med i bryllup til et nært vennepar av meg, fra min tid i Oslo.
Flott bryllup ( disse begivenhetene stelles jo som kjent istand for brudeparet, og alle single jenter som er invitert.. ;)med masse gamle Oslovenner.
Og det var i den forbindelse at ovenforstående tanke dukket opp i mitt hode; Mon tro om jeg ikke har fått både i pose og sekk. For der satt jeg da, omgitt av gode venner fra mine 2 år i Oslo, og minnene kom strømmende på så jeg virkelig kjente det stakk i hjertet å tenke på at livet mitt i Oslo er ugjenkallelig forbi- i alle fall i denne omgang. Litt vondt? Ja, selvfølgelig, men allikevel satt jeg der og kjente på hvor enormt glad jeg er for at det til syvende og sist ble Bergen for meg, og ikke Oslo.
Kanskje var det tilfeldigheter som førte til at jeg ikke hadde nok poeng for medisin i Oslo, eller kanskje ikke. I alle fall føler jeg meg dobbelt priviligert som får lov til å se tilbake på to flotte år, med mange fantastiske venner jeg fortsatt har kontakt med, og allikevel få vite så dypt i hjertet at jeg ikke ville byttet bort Bergen med noe som helst. Det er der, blandt de 7 fjell, og alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med der, at jeg hører hjemme.

Så takk til dere alle, om dere hører til i Oslo eller Bergen, for at jeg kan sukke fornøyd og si "Ja, jeg fikk begge deler" :)

2 kommentarer:

Marit sa...

nei sjå ka ej fann!! Bloggen t sjølvaste Ingvill!!! Hærli:) Du e SUPER- berre so du veit d:)

Anonym sa...

Ingvill, kjære Ingvill. Du er hjertelig velkommen hjem til Oslo når du måtte ønske.

EM :)