torsdag 22. april 2010

Hverdagstanker

Det har vært stille en stund nå. Delvis fordi jeg setter tankeprosesser på vent for tiden, men mest av alt fordi internett begrenser seg til noen hastige pauser på jobb.

Jeg er tilbake i Haugesund for psykiatripraksis, og er iferd med å avslutte to interessante uker i barne- og ungdomspsykiatri. Aldri har jeg vært så takknemlig for min barndom og min familie...

Tiden er god, det er godt å være her i byen, og jeg føler meg dypt priviligert som får lov til å møte så mange gode, spennende mennesker. Forrige helg var jeg på Hermon med Navigatørene. Det ble en helg preget av gode samtaler ( og mye latter) med både nye og gamle kjente. Og ikke minst en større forståelse, og dypere glede over den organisasjonen jeg jobber i.

Igår var jeg med på noe flott ute i bymarka her. Jeg har ei venninne her som jobber i turistforeningen med noe som heter Friluftsliv for alle. Hver 14.dag samles en gjeng på mellom 30-70 stk, både med og uten fysiske og psykiske funksjonshemminger til friluftsliv. Igår fikk jeg være med å ha ansvar for kanopadling, og det var stort å få se unger som til vanlig har sitt å stri med, og som trenger litt ekstra tilrettelegging, storkose seg og utføre oppgaver som gav de en enorm mestringsfølelse. Og jeg tror mitt glis var vel så stort som de sine :)
Omgitt av disse menneskene får livet et nytt, og dypere, perspektiv og retning. Og selvfølgelig blir jeg å finne der neste gang de skal ut på tur!

Idag venter middag, og kanskje fisketur, på Karmøy. Jo livet er godt i bunn og grunn :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du er ei strålande jente, med masse å dele. Helsing frå (2=1)+2+1 i Renault.

Triggerhappy sa...

Hmmm.... (2=1)+2+1 i Renault??? men takk uansett! :)

Triggerhappy sa...

Giskegjerde!!