fredag 6. april 2007

10 ting du (kanskje) ikke visste om meg

Jeg innser at de foregående postene på denne bloggen kan gi det feilaktige inntrykket at jeg kun er en bunnseriøs, tenkende, filosofisk person. Og selv om det jo også er en side av meg, så er det aldeles ikke den eneste. Derfor denne noe humoristiske posten. I et forsøk på å leve et "transparent" liv velger jeg å dele noen sider av meg selv som kanskje ikke er så innlysende :)Enjoy!

1) Da jeg var 10 år var jeg fast bestemt på å bli AMERIKANSK TRAILERSJÅFØR , etter å ha sett 70 talls filmen Convoy et titalls ganger. Jeg er fortsatt hemmelig fascinert over disse gigantiske amerikanske 18 hjulingene, men jeg trives nå best på to hjul..

2)MAC GYVER var min store helt når jeg var yngre, noe som resulterte i at jeg tok opp alle episodene, skrev ned hva som skjedde, og ikke minst, sjekket opp, ved hjelp av diverse bøker, og min naturfagspappa, hvorvidt det min store helt utrettet med tyggegummi og strikk, virkelig lot seg gjøre. Dessverre skuffet han meg gang på gang på det området :)

3) Vinteren jeg var 13 år drev jeg som TØMMERKJØRER, på gamlemåten, med hest og gammel redskap. Moro, men slitsomt og veldig kaldt arbeid:)

4) Jeg har jobbet som BEGRAVELSESSANGER, og illustratør for "begravelsesprogram". Fint å kunne bidra på den måten, men det gjør seg vel ikke helt på CVén siden jeg har tenkt å bli lege...

5) Jeg hadde en periode som BLACK METAL FAN, jada, jo hardere musikk, jo bedre:) Nå skal det tilføyes at det dreide seg om kristen black metal da... Men jeg kan betrygge alle at det er år og dag siden de cdéne har fått spre sin lyd rundt meg:)

6) Da jeg var i MALI for snart 6 år siden, presterte jeg på stotrende fransk å prøve å overbevise en muslimsk taxi sjåfør om at vi kristne mener Jesus er Guds DATTER.... jada... ( Til mitt forsvar er ordene for "sønn" og "datter" på fransk svært like)Så moralen blir; lær språk!!

7) Jeg har BREAKET i kretsmesterskapet i breakdance. For å forklare denne må det sies at det var ufrivillig, fordi jeg ble dyttet inn i ringen, og da er det jo ingen løsning å bare gå pent og pyntelig ut igjen, så jeg gjorde mitt beste. Og for de som lurer; nei, jeg kan absolutt ikke breake!!!

8)I løpet av mine 13 år med aktiv jobbing med hest, har jeg blitt KASTET AV flere ganger. Av ganger verdt å nevne er en gang jeg ble hengende igjen i et tre, og en annen gang var det panseret på en bil som tok meg imot. Jeg er forøvrig fortsatt like hel, til tross for alle de gærne hestene jeg har satt meg opp på i årenes løp:)

9) Jeg har en lei tendens til å GÅ MEG BORT ( til en viss grad) når jeg er på tur i skog og mark, mye fordi jeg liker å gå mine egne veier, og det innbefatter ofte å fortsette å gå selv om stiene stopper... Det har alltid gått bra, men det resulterte blant annet i at jeg i fjor endte med å måtte bære sykkelen min over et snø- og isdekt byfjell ( Rundemanen) i Bergen. En kald fornøyelse!

10) Jeg var så SJENERT og redd for alt og alle når jeg begynte på barneskolen, at jeg ikke kunne gå ut i friminuttene uten at frøken var ute, slik at jeg kunne holde ho i hånda... Takk og lov for personlig utvikling sier nå jeg :)

Jeg vet ikke om du føler at du kjenner meg bedre nå, men om du har dradd på smilebåndene et par ganger, så har jeg oppnådd det jeg ønsket !

3 kommentarer:

bulleland sa...

Festlig lesing, Ingvill!
Og HEI forresten!
Og en rekti go påske :D

Anonym sa...

Er så glad for å kunne si at jeg visste om 7 av disse rare sidene ved deg, Ingvill! ;) Sånn går det når du deler 5 mnd av ditt liv med noen, da lærer vi hverandre å kjenne! Og det er jeg så glad for! :) Gøy at du har fått deg side! Klem klem

sindre sa...

Eg like godt å bli konfrontert mæ data som verken e opplagt, kjedelig, vanlig eller lætt tellgjengelig (før mainn eventuelt publisere dæ førr aille på bloggen sin). Eg vesste tell 2 og 7 og kjente tell mange av de ainner sættingen du har vært i. Men trailersjåfør og svartmetalldigging va overraskanes. At nån omtales som smårar bør taes som et kompliment.