onsdag 19. desember 2007

"Driving home for christmas..."

"....with a thousand memories..."
- aldri har vel teksten passet bedre!
Sitter i San Jose, det er kveld, og i morgen baerer det av gaarde mot kaldere strok. Forst til NY, hovr vi mest sannsynlig skal tibringe noen hektiske timer for vi fluyr videre til Reykjavik og hjem til Norge.
Kroppen er sliten, og orene verker etter litt for harde sammenstot med Stillehavest surfebolger. Men bortsett fra det er livet topp, og jeg maa klype meg hardt i armen for aa forstaa at alle minnene jeg har fra denne hosten er virkelige, og ikke bare en drom. Bare alt det jeg har opplevd disse 6 ukene er helt vanvittig!
Siste uken ble tilbragt paa et ode sted sor i landet; Zankudo. Vi bodde i noen fantastiske bungalows, og tilbragte dagene paa stranden med bading, surfing og soling. Kan det bli bedre??
Aa jogge langs stillehavets bredd, i os pos regnvaer, kun ifort bikini, paa 3.sondag i advent, vel, det er ikke hverdagskost for meg i alle fall, men det er et minne jeg kommer til aa baere med meg.

Samtidig kjenner jeg at det skal bli saa enormt godt aa vende tilbake til hverdagen i Bergen. Om enn reiselysten ligger svaert saa latent hos meg, saa tror jeg virkelig at jeg har faatt mettet den for en stund, og tanken paa at jeg har 4 aar igjen paa medisin i Bergen er slett ikke avskrekkende, den fyller meg bare med takknemlighet.
Men for den tid venter julestemning i Telemark, med mindre flytrafikken slaar knute paa seg :)

Bilder og tankerekker kommer senere, naa skal det soves her!!!

1 kommentar:

sindre sa...

hallaysn, frøken oppleve-heile-værdn! Heldig e du, og eg uinne deg kvært minutt. Eg håpe inderlig du kjæm deg heim i god behold. I mellomtida sett eg fast i Oslo på gruinn av Gardermoentåka i går kveil. Vi får prates i jula eller nokka. Klem fra Oslo.