mandag 8. september 2008

Toppen av lykkeDenne helgen nådde jeg toppen av lykke på det nåværende tidspunkt i livet mitt - tror jeg:)
Vi var en gjeng på 40 stykker fra Norkirken, menigheten min her i Bergen, som reiste på tur til Kvamskogen. Foran oss lå ei helg med fantastisk vær, overveldende vakkert landskap, og masse flotte mennesker, nye og gamle bekjentskap.
Lørdag la en del av oss ivei mot Byrkjefjell, en utrolig flott topp, og med både latter og alvorlige samtaleemner lett tilgjengelig på vei opp var det en glad gjeng som nøt lunsjen ute i det fri, med utsikt både til Hardager, Folgefonna, Gullfjell og Øygarden.

En fornøyd gjeng


"Når jeg ser ditt skaperverk... hva er da et menneskebarn at du tar deg av det.." (fritt oversatt fra Salme 8)Et stykk overlykkelig meg - bedre kan jeg ikke ha det: Fullt av gode venner rundt meg, som utfordrer meg, inspirerer meg, gjør meg takknemlig og får meg til å føle meg priviligert. En fantastisk natur som tar pusten fra meg, og viser meg at Gud virkelig eksisterer, og bryr seg om meg. Takknemligheten over å være frisk og ha muligheten til å springe rundt i fjellet, og vissheten om at noen av mine nærmeste også har gode dager. Det - er toppen av lykke for meg:)

Eventuelt prikken over i´en blir å finne en foss og bade i :)

Så til dere alle sammen; Takk for en kjempetur! Det hadde ikke blitt det samme uten akkurat deg!

3 kommentarer:

sindre sa...

topp å se. topp å lese. topp å være på topp. du er toppen! toppet hilsen, Sindre

Anonym sa...

Takk for ein kongetur :)

- Irene

Anonym sa...

Så helt herlig ut! :)