søndag 27. juni 2010

Malta

Sammen med min gode klassevenninne Irene tilbragte jeg to uker på Malta, en stor stein i Middelhavet, passe slapp til at den skapte en veldig god ramme rundt to uker med avslapping og skuldersenking. Det ble dager fylt av ro, sol, sommer, god mat, gode samtaler, overraskende bekjentskaper, og generelt goooode minner :)
Kort sagt en perfekt start på ferien :)


Malta har nok av gamle bygninger og koselige plasser, og når det atpåtil vises VM på storskjerm ute, vel da blir det liv! Og vi hang oss på, til Irenes kommentar: "Ingvill, det er så gøy å se fotball med deg, for du kan like lite som meg!!"


Transportmiddel nr en på Malta! Høy latterfaktor blant turistene, ikke fullt så høy blant malteserne... Svæææært så naturlig air condition, og hvovidt man virkelig kommer frem eller ikke avhenger av hva bussen selv følte den dagen..


Malta har 300 kirker, og prøver stadig nye metoder for å få folk til kirken! Bra reklame!


En annen måte å få folk til å komme er jo å overdekorere den med tøystykker, for ikke å snakke om de flere hundre lyspærene som lyste opp bygget om natta!!!


Vakre blomster!!


I middelalderbyen Mdina kom vi over denne skjønnheten ( bilen altså :)Jentene godt fornøyd med livet på Malta. Takk for turen Irene!

1 kommentar:

Berit og Irene sa...

Takk for turen kjære!!

Irene