tirsdag 6. september 2011

Hjemme hos... igjen:)

Det er høstmørke ute, regnet øser ned, inne er det koselig med kakao, kakebaking, litt strikking kanskje, og ikke å forglemme litt godt lesestoff i godstolen.

Eller???? Jeg og Berit inntok en utsøkt kveldsmat( les; slo til med frosne bær på havregryna :) på kjøkkenet i kveld og måtte le over vår livssituasjon inneværende semester.
Her sitter vi altså, to jenter, den ene gift, den andre forlova, en brudekjole i skapet,minner om et bryllup og planer om et annet. Men hvor er mennene? Hvor er de koselige kveldene tulla inn i et teppe på sofaen med nybakt brød og en kopp kakao?Vel å merke en sofa man selv eier!!! Hvor er overskuddet til å bake, til å rydde ( vi finner visst stadig ting som ingen av oss eier i denne leiligheten - o fryd å snart skulle flytte ut!!!) til å nyte livets goder??

Tja, de ligger der nok de godene, og mennene er ikke langt unna de heller, men kun litt skjult av et tykt lag bøker, kunnskap, både i hodet og utenfor, ispedd litt stress, mye leihet, og galgenhumor. For mens andre blogger og statusoppdaterer om alle koselige ting en kan gjøre i høstmørket sitter vi og leser om drapsmetoder og andre gufne ting, kun for å ha nok en eksamen imorgen.
Så lever vi her da, i en herlig symbiose med bøker og tran, med sure joggesko og kollokvieplaner.
Vi nærmer oss målstreken på medisin - og du verden for et oppløp! Det er godt å ha noen å løpe sammen med!


Ingenting å si på utsikten fra "lesesalen"(stua) ihverfall ikke når været er slik!!

2 kommentarer:

I & du... sa...

Det var det med "grønnere på den andre siden" da.. Her sitter jeg, med ei nydelig lita tulle, tente lys, kake i ovnen og blogger om koslige høstaktiviteter - og tenker at det var jo ganske koslig med eksamenslesing, ullsokker, kaffe og studiegrupper... ;)

Lykke til videre, Ingvill.
You can do it, og målet næærmer seg - både eksamen og til å bruke brudekjolen i skapet ;)

Go`klem fra to tuller i Molde, som gleder seg til pappan kommer hjem igjen i kveld :)

Ritabella sa...

Lykke til med all lesing!! Om ei lita stund kan du se enden på det hele:) Love you, miss you!!